Divadlo v Dlouhé, Dlouhá 727/39, 110 00 Praha 1

Pokladna je otevřena ve všední dny od 12 do 19 h a 2 hodiny před začátkem představení, pokud se hraje o víkendu či ve svátek. 

NOVINKY DO VAŠEHO E-MAILU

Jezdíme Do práce na kole. Jezdíte taky?

V květnu opět jezdíme Do práce na kole s AutoMatem. Letos máme dva týmy - Džungle a Don Juan!
Jezdíte taky? V květnu v naší pokladně získáte 25% slevu na 2 vstupenky! Přijeďte si pro ni v triku nebo nákrčníku Do práce na kole.

Temná strana lásky / rozhovory před Cestou

Zveme vás na sérii rozhovorů před představením Cesta dlouhým dnem do noci. Setkáme se postupně se třemi odbornými konzultanty, kteří přinesli důležité souvislosti ze svých oborů. Začátek vždy v 18.15 h.

Hledáme nočního vrátného

Přijmeme nočního vrátného na poloviční úvazek. Náplň práce: kontrola vstupu do objektu, obsluha telefonní ústředny, nouzového osvětlení, vzduchotechniky a EPS, fyzická kontrola objektu (6 pater bez výtahu). Nástup 1. srpna. Pracovní doba 18–24 h, v případě zájezdů déle. Plat dle platových tarifů pro státní organizace, zaměstnanecké benefity. Životopisy zasílejte na adresu petr.pistek@divadlovdlouhe.cz nebo předejte na vrátnici divadla. Další informace na tel. 604 884 494.

Hledáme rekvizitáře/rekvizitářku

Přijmeme rekvizitáře/rekvizitářku na plný nebo poloviční úvazek. Nástup 1. září, možnost zaučení v průběhu června. Požadavky: řemeslná zručnost, kreativní uvažování, schopnost práce ve výškách, smysl pro pořádek, časová flexibilita. Praxe v divadle vítána. Nabízíme práci v zavedené kulturní instituci, stálý plat dle platových tarifů pro příspěvkové organizace, pravidelné odměny, zaměstnanecké benefity (režijní vstupenky, divadelní prázdniny, stravenky, karta Multisport, podniková chata). Bližší informace Martina Kocourková, tel: 775 634 559. Nabídky včetně profesních životopisů zasílejte do 15. května na e-mail daniela.salkova@divadlovdlouhe.cz.