Divadlo v Dlouhé, Dlouhá 727/39, 110 00 Praha 1

Pokladna je otevřena ve všední dny od 12 do 19 h a 2 hodiny před začátkem představení, pokud se hraje o víkendu či ve svátek. 

NOVINKY DO VAŠEHO E-MAILU

Festival Dítě v Dlouhé je v plném proudu

Od pátku 12. dubna probíhá  26. ročník festivalu Dítě v Dlouhé, jehož program zahrnuje jedenáct představení nejlepších českých a moravských divadel hrajících pro děti. Festival jsme zahájili naší rodinnou plyšovou gangsterkou Amberville, víkend nabízí program pro celou rodinu: čtyři představení pro děti nejrůznějších věkových kategorií a také prohlídky zákulisí a divadelní jarmark.Ve všední dny
15.-17. dubna se hraje dopoledne pro školy, odpoledne pro Klub mladých diváků a večer pro nejširší veřejnost.
Podrobné informace o všech festivalových titulech najdete zde.
Hravým doplňkem letošního ročníku je rozšířená realita, v níž ožívají vybrané ilustrace Kačky Illnerové. Jak to celé funguje, vám příblíží návodné video.

Dlouhá chvíle s režisérem naší nejnovější inscenace

Dnes vám Dlouhá chvíle přináší rozhovor s režisérem naší nejnovější inscenace Cesta dlouhým dnem do noci a budoucím uměleckým šéfem Divadla v Dlouhé Ivanem Burajem. Jaké bylo jeho první zkoušení u nás v divadle? Jaké má v budoucnu plány s naší „Dlouhou“? Poslouchejte zde či v podcastových aplikacích Spotify / iTunes / PodBean.

Bonusové balíčky na dvojice inscenací

ZVÝHODNĚNÉ BALÍČKY inscenací českých a světových autorů, které jsme pro vás připravili k březnovým svátkům divadla, jsou v různých variantách v nabídce až do konce sezony. Záleží na poslední plánované repríze konkrétní inscenace. Každý balíček obsahuje inscenaci hry jednoho českého a jednoho zahraničního autora a v každé variantě najdete i jeden doprovodný program zdarma. Zakoupením balíčku získáte vstupenky s 25% slevou.

Fotografie a recenze Cesty dlouhým dnem do noci

Inscenace Ivana Buraje Cesta dlouhým dnem do noci má úspěšně za sebou premiéru a první reprízy, další uvedení ji čeká 30. dubna. Fotografie Martina Špeldy si můžete prohlédnout ve fotogalerii, videoreportáže Františka Týmala ze zkoušení najdete na našem YouTube. Přečíst si můžete také ohlasyrecenze (některé pouze v placeném obsahu daného média).