Divadlo v Dlouhé, Dlouhá 727/39, 110 00 Praha 1

Pokladna je otevřena ve všední dny od 12 do 19 h a 2 hodiny před začátkem představení, pokud se hraje o víkendu či ve svátek. 

NOVINKY DO VAŠEHO E-MAILU

Předprodej vstupenek na červen

Předprodej vstupenek na červen začal v úterý 16. dubna ve 12 hodin v pokladně i na webu.

Festival Dítě v Dlouhé je v plném proudu

Od pátku 12. dubna probíhá  26. ročník festivalu Dítě v Dlouhé, jehož program zahrnuje jedenáct představení nejlepších českých a moravských divadel hrajících pro děti. Festival jsme zahájili naší rodinnou plyšovou gangsterkou Amberville, víkend nabídl program pro celou rodinu: čtyři představení pro děti nejrůznějších věkových kategorií a také prohlídky zákulisí a divadelní jarmark.Ve všední dny
15.-17. dubna se hraje dopoledne pro školy, odpoledne pro Klub mladých diváků a večer pro nejširší veřejnost.
Podrobné informace o všech festivalových titulech najdete zde.
Hravým doplňkem letošního ročníku je rozšířená realita, v níž ožívají vybrané ilustrace Kačky Illnerové. Jak to celé funguje, vám příblíží návodné video.

Dlouhá chvíle s režisérem naší nejnovější inscenace

Dnes vám Dlouhá chvíle přináší rozhovor s režisérem naší nejnovější inscenace Cesta dlouhým dnem do noci a budoucím uměleckým šéfem Divadla v Dlouhé Ivanem Burajem. Jaké bylo jeho první zkoušení u nás v divadle? Jaké má v budoucnu plány s naší „Dlouhou“? Poslouchejte zde či v podcastových aplikacích Spotify / iTunes / PodBean.

Bonusové balíčky na dvojice inscenací

ZVÝHODNĚNÉ BALÍČKY inscenací českých a světových autorů, které jsme pro vás připravili k březnovým svátkům divadla, jsou v různých variantách v nabídce až do konce sezony. Záleží na poslední plánované repríze konkrétní inscenace. Každý balíček obsahuje inscenaci hry jednoho českého a jednoho zahraničního autora a v každé variantě najdete i jeden doprovodný program zdarma. Zakoupením balíčku získáte vstupenky s 25% slevou.